Äänimaljarentoutukset ja äänimaljahieronta Suolahuoneessa

Tiibetiläiset äänimaljat soivat kauniisti harmonioissa. Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Sen avulla voidaan purkaa jännitystiloja, joita elämä meihin kerryttää. Äänimaljoja soittamalla voimme virittäytyä miellyttävämpiin ja harmonisiin värähtelyihin.
Äänimaljarentoutusta ja äänimaljahierontaa tekee Mirkka Huhtamäki, joka on äänimaljahoitaja ja Shiatsumestari, koulutettu hieroja ja Asahi Health -ohjaaja. Erityisenä kiinnostuksen kohteena hänellä on rentoutumiseen ja rentoutumisen opetteluun liittyvät asiat.

Äänimaljarentoutus Suolahuoneessa
Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, jossa äänimaljojen äänten värähtelyjen avulla annetaan keholle ja mielelle mahdollisuus päästä syvään rentoutumisen tilaan. Äänimaljat ja lyhyt rentoutumisen alustus johdattavat osallistujan lempeästi lähemmäs omaa itseään ja kehoaan.
Suolahuoneessa tapahtuva äänimaljarentoutus yhdistää miellyttävästi äänimaljojen värähtelyn suolahuoneen hengitystä helpottavaan vaikutukseen.

Ääniaallot kulkevat ilman ja suolan kautta kehoon. 
Varaa mukaasi mukavat lämpöiset vaatteet ja peitto. Suolahuoneessa istutaan mukavissa tuoleissa rentoutuksen ajan.
Kesto: 50min Hinta: 37€ / hlö
Max. 4 henkilöä. 
Voit tilata äänimaljarentoutuksen yksin omalle ryhmällesi (2-4 henkilöä). Hinta 150€.
HUOM! Osallistumiselle ei yleensä ole mitään esteitä, mutta jos sinulla on kehossa metallia tai kärsit ääniyliherkkyydestä, niin joskus äänimaljojen ääni voi tuntua liian voimakkaalta. Voit tulla kuitenkin kokeilemaan miltä rentoutus tuntuu.


Äänimaljahieronta Suolahuoneessa
Äänimaljahieronnassa käytetään tiibetiläisiä äänimaljoja. Hoito tehdään vaatteet päällä Suolahuoneessa patjalla siten, että jalat osuvat suolaan. Hoito voidaan tehdä myös istuvassa asennossa. Maljoja soitetaan kehon kentän alueella sekä keholla tilanteen mukaan. Kukin hoitokerta on yksilöllinen asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaan rakennettu kokonaisuus. Yleensä hoidon aikana tehdään ainakin chakrojen (kehon energiakeskusten) tasapainotus. Lopuksi – asiakkaan halutessa – hierotaan niskan ja pään alue shiatsutekniikoilla.
Suolahuoneessa tapahtuva äänimaljahieronta yhdistää miellyttävästi äänimaljojen värähtelyn suolahuoneen hengitystä helpottavaan vaikutukseen. Ääniaallot kulkevat ilman ja suolan kautta kehoon. 
Hinta: 60min 107€ / henkilö

Lisätietoja: mirkan.shiatsu@gmail.com
Ystävällisin terveisin,Mirkka Huhtamäki