Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Hyvinvointi on kokonaisuus, johon vaikuttavat arki, vapaa-aika sekä niihin liittyvät elämäntavat. Analyysin kautta saat tietää miten laadukasta unta nukut, minkälaisissa arjen hetkissä rentoudut, mikä Sinua oikeasti kuormittaa ja miten ne ovat tasapainossa keskenään. Se auttaa löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla. Sitä kautta opit, miten omalla toiminnallasi voit vaikuttaa hyvinvointiisi terveyttä ja jaksamista edistäen. Me kaikki olemme yksilöitä!

Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa myös löytämään keinoja parempaan ja virkistävämpään uneen. Kun nukut hyvin, heräät pirteänä aamulla, jolloin jaksat paremmin arjen rasitukset. Firstbeat arvioi unesi laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ne konkreettiset tilanteet päivällä, joissa palaudut parhaiten.

Kenelle hyvinvointianalyysi sopii?

Hyvinvointianalyysi sopii jokaiselle hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle, liikuntaa harrastavalle, elämäntapamuutosta aloittavalle sekä väsymyksestä, palautumishaasteista ja stressistä oireilevalle. Se on hyvä apuväline myös urheilijalle, kun haluat seurata harjoittelun ja palautumisen tasapainoa.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on helppo toteuttaa

Tilaaminen
Tilattuasi hyvinvointianalyysin, saat Firstbeat-mittalaitteen postissa ilmoittamaasi osoitteeseen. Ennen mittauksen aloittamista saat valmentajalta erillisen sähköpostin, jossa saat vinkkejä keinoista, joiden avulla voit saada vielä vähän enemmän tietoa itsestäsi ja arjesta.

Mittaus
Mittaus aloitetaan kiinnittämällä pieni ja huomaamaton laite iholle pakkauksen mukana tulevien selkeiden ohjeiden mukaisesti. Laite mittaa sykettä ja sykevälin vaihtelua ihoon kiinnitettävien elektrodien välityksellä. Mittari saa olla kiinni kolmen – viiden vuorokauden ajan. Ainoastaan saunan, suihkun ja uinnin ajaksi se pitää väliaikaisesti irrottaa. Elektrodit tulee myös vaihtaa päivittäin. Mittaus on hyvä aloittaa aamulla, heti heräämisen jälkeen, koska päivän tapahtumat heijastuvat yöhön.

Saat sähköpostiisi linkin päiväkirjaan, johon kannattaa tehdä mahdollisimman tarkkoja muistiinpanoja päivästäsi, jotta muistat raportin saadessasi, mitä mittauspäivien aikana on tapahtunut. Päiväkirjamerkintöjen avulla muistat helpommin mitä teit päivän stressipiikin tai kaikkein palauttavimman hetken aikana.

Asiantuntijan palaute
Kun mittaus on valmis, lähetät laitteen takaisin mittarin mukana tulleessa palautuskuoressa. Muutaman päivän kuluttua palautuksesta, saat Hyvinvointianalyysin tulokset sähköpostitse. Tämän jälkeen sovitte valmentajasi Tuuli Kassilan kanssa ajan, jolloin käytte raportin yhdessä läpi joko puhelimitse, internetin etäyhteyden välityksellä tai henkilökohtaisessa tapaamisessa. Palautekeskusteluun on hyvä varata aikaa noin tunti.

Mittaustuloksista löydät yhdessä valmentajasi kanssa konkreettisia, ehkä yllättäviäkin asioita liittyen palautumiseen, arjen kuormitustilanteisiin ja päivänaikaisten tapahtumien vaikutuksesta uneen. Näiden havaintojen perusteella valmentajasi auttaa Sinua valitsemaan parhaiten hyvinvointiasi tukevat tavoitteet. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi, opit hallitsemaan stressiä ja löydät konkreettiset hetket, jolloin kehosi palautuu myös päivällä. Kun näet selkeästi tilanteet, jotka Sinua kuormittavat ja mitkä ovat Sinulle hyväksi, on Sinun helppo motivoitua noihin pieniin muutoksiin, joilla on iso vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin!

Palvelu sisältää:

– Kolmen – viiden vuorokauden sykevälimittauksen
– Mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren
– Henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse
– 60 min. valmennuskeskustelun Firstbeat asiantuntijan Tuuli Kassilan kanssa
– Juuri sinulle kohdistetut vähintään 5 toimenpidesuositusta hyvinvoinnin parantamiseksi sekä 5 vinkkiä Hyvään Uneen

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tarjoaa Sinulle apua virkeämpään elämään ja tuo tasapainon tekemisen ja levon välille.

Voit tilata mittauksen numerosta 040 50 70 559. Numeroon vastaa uni- ja hyvinvointivalmentaja Tuuli Kassila.

Fisrtbeat Hyvinvointianalyysi voidaan toimittaa koko Suomen alueelle.
Valmennuskeskustelu voidaan toteuttaa puhelimitse, internetin etäyhteyden välityksellä tai henkilökohtaisessa tapaamisessa joko suomen- tai englannin kielellä.

Firstbeat mittari
Firstbeat raportti
Firstbeat provider