Hyvä Uni

Levollinen uni lataa ja tuo lisää elämää vuosiin

Haluatko herätä energisenä uuteen päivään levollisen ja palauttavan yön jälkeen? Se on parasta mitä voit itsellesi tarjota! Kun Sinä voit hyvin, säteilet hyvää oloa, terveyttä ja energiaa lähipiiriisi, oli se sitten perhe, ystävät tai yritys jossa toimit.

Univalmentaja Tuuli Kassila tarjoaa Sinulle tai yrityksellesi eväät löytää parhaat keinot selättää väsymys, lisätä hyvinvointia ja parantaa yrityksen tuottavuutta.

Univalmennuksella eväät Hyvään Uneen ja apua unettomuuteen

Autan Sinua löytämään juuri Sinulle sopivat keinot nukkua paremmin ja selättää väsymys. Oli univajeen syynä elämäntilanteesi aiheuttama kuormitus, univaikeudet tai ajan puute, löydämme yhdessä Sinulle ratkaisun avaimet. Saat vihdoin kokea sen ihanan tunteen kun voit herätä virkeänä uuteen aamuun hyvin nukutun yön jälkeen.

Hyvin palautunut henkilöstö luo positiivisen työyhteisön

Menestyvä yritys saavuttaa asetetut tavoitteet. Menestyksen takana on fiksuja, motivoituneita ja innovatiivisia ihmisiä, jotka jaksavat yhdessä kehittää liiketoimintaa. Väsymys ja univaje vaikuttavat työyhteisöön negatiivisesti, särkien kaiken sen hyvän mitä yhdessä on saavutettu. Jos esimies on väsynyt vaikutus on moninkertainen.

Tuuli Kassila tarjoaa konkreettista ja selkeää tietoa unesta ja univajeen vaikutuksesta työn tuottavuuteen, työyhteisön hyvinvointiin, poissaoloihin ja työtapaturmiin. Saat ratkaisuja univajeen poistamiseksi. Suunnittelemme yhdessä konkreettisia keinoja joilla yritys voi tukea riittävän unen ja levon saamista ja siten parantaa henkilöstön hyvinvointia ja tuottavuutta.

Räätälöityjä webinaareja, luentoja ja valmennuksia tarpeittesi mukaisesti. Palvelut ja TYHY-toiminta SelexLabin hyvinvointia huokuvissa tiloissa (Kalevankatu 17 A, Helsinki) tai webinaarina.

Ota yhteyttä kun haluat tietää lisää hyvinvoinnista ja tarjoamistani palveluista, puh: 040 50 70 559. Teen mielelläni tarjouksen Sinua kiinnostavasta kokonaisuudesta.