Geenitestit

Hyvinvointiin liittyvät geenitestit auttavat esimerkiksi suunniteltaessa sopivaa ruokavaliota tai millainen liikunta olisi kehollesi sopivinta. Geenitestin tulos ei muutu, kuten esim. verestä mitattavat aineenvaihdunnan tuotteet, joiden pitoisuudet vaihtelevat. Geenejä voidaan kuitenkin ravitsemusterapialla tai liikunnalla ns. sulkea, jolloin ne eivät ole luennassa ja siten voidaan estää esim. epäedullisen perimän haittavaikutukset. Tekemällä geenitestin pystyt ymmärtämään terveydellisiä haasteitasi ja perimääsi. Ohjeistuksen avulla pystyt ylläpitämään paremmin terveyttäsi.

Myymme vain suomalaisen, Nordic Genexin testejä, jonka tulokset ovat saatavilla suomenkielellä (tai tarvittaessa ruotsiksi, englanniksi, jne) ja antavat mielestäni ehdottomasti oikeamman ja ymmärrettävimmän kuvan määritetyistä geeneistä kuin mitä olen nähnyt muita markkinoilla olevia testejä. Tässä tulos tulee paitsi värikoodein (pun, kelt, väritön, vihr), lisäksi kerrotaan määritetystä geenistä, mitä tulos tarkoittaa ja miten voit parantaa tilannettasi mikäli geenin perimä on epäedullinen.

Valittavana on laajempi kokonaisuus kuten ”Terveys ja hormonit” (57 eri tulosta, 320 €) sekä esim. ”Vitamiinit ja kivennäiset” (35 eri tulosta, 198 €). Näihin voidaan lisätä ns. täydentäviä palikoita, kuten esim. silmäterveydestä (lisäpalikkana 50 €) tai esim. voit valita vaikkapa tuon ”Terveys ja hormonit” ja liittää siihen ”Vitamiinit ja kivennäiset” jolloin tämän lisäpalikan hinta on vain 80 €, jolloin täydentävä palikka tulee merkittävästi edullisemmin. Täydentävät palikat eivät tarvitse enää uusia geenien eristyksiä, jolloin kuluja on vähemmän. Tarkemmin voi lukea näistä Nordic Genexin kotisivuilta.

Lisäksi haluttaessa teen myös tulkintoja kyseisistä määrityksistä.

Geenitestit

SelexLab

Terveystuokio ja oirekuva Yhteenveto Geenitestit Ulosteen mikrobit Laboratorio