Suolen vaivat ja hoito

Lähes kaikilla on nykyään suolen vaivoja, mutta niistä ollaan erikoisen hiljaa! Kun 2011 palasin tutkimustyöstäni Norjan Bergenin yliopistosta, jossa olin tehnyt 4 v. ja 4 kk tutkimustyötä tutkimusryhmän Post Docina ruoka-aineallergiasta ja gastroenterologiasta, ihmettelin kuinka vähän ongelmista puhuttiin. Kun aloin kysymään luennoillani tästä, kävi ilmi, että noin 29/30:stä nosti kätensä ylös!

Mitä voimme tehdä?

  1. Tehdä henkilökohtaisen kartoituksen ongelmasta
  2. Suolen mikrobiston analyysejä
  3. Ulosteen kalprotektiinin tai parasiittien määrityksiä /muita tarvittavia verimäärityksiä
  4. Suolen puhdistuksen ikivanhan menetelmän mukaisesti (joogien kehittämä): joko ohutsuolen yläosan tai koko suolen puhdistus ohjatusti.
  5. Yksilölliset ravintosuositukset
  6. Tarjota tuotteet, jotka nopeasti auttavat närästykseen, ummetukseen, ripuliin, jne, oirekuvan mukaisesti. Näissä tuotteissa on kasvikunnan ja juurinystyröiden ikivanhoja probiootteja ja prepriootteja luokkaa 80 erilaista! Vastaavia tuotteita ei muilla valmistajilla ole!

Ohutsuolen (2-4 henkilöä/80 €) tai koko suolen puhdistusohjelma (2-4 henkilöä/120 €) voidaan toteuttaa SelexLabissa pieniryhmissä sovittuna päivänä (yleensä suosimme launtaita) alkaen klo 8-14 (tämä ajankohta suunnitellaan osallistujien tarpeen mukaan). Soita ja varaa aika! (040-1703031 tai tiedustelut info@selexlab.fi)